Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("PERTE NUTRITIONNELLE")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 342

  • Page / 14
Export

Selection :

  • and

CHILLING INJURY AND ELECTROLYTE LEAKAGE IN FRUIT OF DIFFERENT TOMATO CULTIVARS = ENDOMMAGEMENT PAR LE FROID ET PERTE EN ELECTROLYTES DES FRUITS DE DIFFERENTS CULTIVARS DE TOMATEKING MM; LUDFORD PM.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE; ISSN 0003-1062; USA; DA. 1983; VOL. 108; NO 1; PP. 74-77; BIBL. 19 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

LOSSES OF PECTIC SUBSTANCES DURING COOKING AND THE EFFECT OF WATER HARDNESS = LES PERTES EN COMPOSES PECTIQUES AU COURS DE LA CUISSON ET EFFET DE LA DURETE DE L'EAUJOHNSTON DE; KELLY D; DORRIAN PP et al.1983; JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE; ISSN 0022-5142; GBR; DA. 1983; VOL. 34; NO 7; PP. 733-736; BIBL. 13 REF.; 2 TABL.Article

NIACIN- UND EISENGEHALT VON TUERKISCHEM WEIZEN UND ENTSPRECHENDEN BULGUREN. = TENEURS EN NIACINE ET EN FER DES BLES TURCS ET DES BULGURS CORRESPONDANTS.SARACOGLU AS; IBIS C.1982; MITTEILUNGEN AUS DEM GEBIETE DER LEBENSMITTELUNTERSUCHUNG UND HYGIENE.; ISSN 0026-6841; CHE; DA. 1982; VOL. 73; NO 4; PP. 462-467; ABS. ENG/FRE; BIBL. 10 REF.; 1 FIG./3 TABL.Article

INFLUENCE OF TUMBLING TURKEY MEAT ON VITAMIN RETENTION = INFLUENCE DE "L'AGITATION" DE LA VIANDE DE DINDE SUR LA RETENTION DE VITAMINESSHELDON BW; HALL HR; KIMSEY HR JR et al.1983; POULTRY SCIENCE; ISSN 0032-5791; USA; DA. 1983; VOL. 62; NO 9; PP. 1806-1809; BIBL. 17 REF.; 1 PHOTO./2 TABL.Article

KINETICS OF PROTEIN QUALITY LOSS IN ENRICHED PASTA STORED IN A SINE WAVE TEMPERATURE CONDITION = CINETIQUE DE LA PERTE DE QUALITE PROTEIQUE DES PATES ALIMENTAIRES ENRICHIES STOCKEES DANS DES CONDITIONS CONSTANTES DE TEMPERATURECHEN JY; BOHNSACK K; LABUZA TP et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 2; PP. 460-464; BIBL. 26 REF.; 5 FIG./5 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. THIAMIN CONTENT OF FRESHLY PREPARED AND LEFTOVER ITALIAN SPAGHETTI SERVED IN A UNIVERSITY CAFETERIA FOODSERVICE. = NOTE DE RECHERCHE. TENEUR EN THIAMINE DES SPAGHETTI ITALIENS FRAIS OU STOCKES SERVIS DANS UNE CAFETERIA UNIVERSITAIRE.KHAN MA; KLEIN BP; LEE FV et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 2093-2094; BIBL. 12 REF.; 2 TABL.Article

EFFECT OF PRE HEAT TREATMENT ON TRYPTIC HYDROLYSIS OF MAILLARD-REACTED. = EFFET D'UN PRETRAITEMENT PAR LA CHALEUR SUR L'HYDROLYSE PAR LA TRYPSINE D'OVALBUMINE AYANT SUBI UNE REACTION DE MAILLARDKATO Y; WATANABE K; NAKAMURA R et al.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 2; PP. 437-441; BIBL. 25 REF.; 7 FIG. /2 TABL.Article

STORAGE OF MILK POWDERS UNDER ADVERSE CONDITIONS. 2. INFLUENCE ON THE CONTENT OF WATER-SOLUBLE VITAMINS = LE STOCKAGE DES LAITS EN POUDRE DANS DES CONDITIONS DEFAVORABLES. 2. INFLUENCE SUR LES TENEURS EN VITAMINES HYDROSOLUBLESFORD JE; HURRELL RF; FINOT PA et al.1983; BRITISH JOURNAL OF NUTRITION; ISSN 0007-1145; GBR; DA. 1983; VOL. 49; NO 3; PP. 355-364; BIBL. 26 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. VITAMIN C RETENTION OF POTATO FRIES BLANCHED IN WATER. = NOTE DE RECHERCHE. RETENTION DE LA VITAMINE C DANS LES POMMES DE TERRE FRITES BLANCHIES A L'EAUARTZ WE; PETTIBONE CA; AUGUSTIN J et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 1; PP. 272-273; BIBL. 15 REF.; 2 TABL.Conference Paper

A STUDY OF THE APPARENT DIFFUSION COEFFICIENTS FOR SOLUTE LOSSES FROM CARROT TISSUE DURING BLANCHING IN WATER = ETUDE DES COEFFICIENTS DE DIFFUSION APPARENTE POUR LES PERTES EN SOLUTE DES TISSUS DE CAROTTES LORS DE LEUR BLANCHIMENT A L'EAUSELMAN JD; RICE P; ABDUL REZZAK RK et al.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 4; PP. 427-440; BIBL. 24 REF.; 5 FIG./3 TABL.Article

POSTHARVEST RESPONSES OF CHINESE CABBAGE TO HIGH CO2 TREATMENT OR LOW O2 STORAGE = REPONSES, APRES RECOLTE, DES CHOUX DE CHINE SOUMIS A UN TRAITEMENT AU CO2 OU A UN STOCKAGE EN ATMOSPHERE A FAIBLE TENEUR EN O2WANG CY.1983; JOURNAL OF THE AMERICAN SOCIETY FOR HORTICULTURAL SCIENCE; ISSN 0003-1062; USA; DA. 1983; VOL. 108; NO 1; PP. 125-129; BIBL. 16 REF.; 4 FIG./1 TABL.Article

INFLUENCE DE LA TEMPERATURE DE STOCKAGE SUR LA DENATURATION DES PROTEINES DES MYOFIBRILLES LYOPHILISEES DE CARPEMATSUDA Y.1983; NIPPON SUISAN GAKKAISHI; ISSN 0021-5392; JPN; DA. 1983; VOL. 49; NO 5; PP. 783-785; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 4 FIG.Article

THE EFFECTS OF EXTRUSION COOKING ON NUTRITIONAL VALUE. A LITERATURE REVIEW = EFFETS DE LA CUISSON-EXTRUSION SUR LA VALEUR NUTRITIVE. REVUE BIBLIOGRAPHIQUEBJORCK I; ASP NG.1983; JOURNAL OF FOOD ENGINEERING; ISSN 512354; GBR; DA. 1983; VOL. 2; NO 4; PP. 281-308; BIBL. 105 REF.; 1 TABL.Conference Paper

VITAMIN C CONCENTRATION IN WHOLE ORANGE PUREE = TENEUR EN VITAMINE C DE LA MARMELAGE D'ORANGE ENTIEREALBACH RF; MURRAY AT.1983; JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY; ISSN 0021-8561; USA; DA. 1983; VOL. 31; NO 3; PP. 653-655; BIBL. 8 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

MODIFICATIONS, AU COURS DU STOCKAGE, DE L'EXTRACTIBILITE DES PROTEINES MUSCULAIRES DU KRILL DE L'ANTARCTIQUESHIBATA N.1983; NIPPON SUISAN GAKKAISHI; ISSN 0021-5392; JPN; DA. 1983; VOL. 49; NO 5; PP. 745-749; ABS. ENG; BIBL. 6 REF.; 2 FIG./3 TABL.Article

CHEMICAL EVALUATION OF THE EFFECT OF ROASTING ON THE NUTRITIVE VALUE OF MAIZE (ZEA MAYS, LINN.) = EVALUATION CHIMIQUE DE L'EFFET DU GRILLAGE SUR LA VALEUR NUTRITIVE DU MAIS (ZEA MAYS, LINN.)AYATSE JO; EKA OU; IFON ET et al.1983; FOOD CHEMISTRY; ISSN 0308-8146; GBR; DA. 1983; VOL. 12; NO 2; PP. 135-147; BIBL. 39 REF.; 8 TABL.Article

DETOXIFICATION AND NUTRITIONAL EVALUATION OF SOLVENT EXTRACTED EGYPTIAN COTTONSEED MEAL = DETOXIFICATION ET EVALUATION NUTRITIONNELLE DES TOURTEAUX DE COTON EGYPTIENS EXTRAITS PAR SOLVANTEL NAHRY FI; BASSILY NS; THARRWAT SA et al.1983; NAHRUNG; ISSN 0027-769X; DDR; DA. 1983; VOL. 27; NO 6; PP. 537-544; ABS. GER/RUS; BIBL. 25 REF.; 4 TABL.Article

EINFLUSS DER MIKROWELLENERWAERMUNG AUF DEN NAEHRWERT TIERISCHER LEBENSMITTEL. EINE UBERSICHT. TEIL II = INFLUENCE DE LA CUISSON AUX MICROONDES SUR LA VALEUR NUTRITIVE DES PRODUITS ALIMENTAIRES D'ORIGINE ANIMALE. REVUE. PARTIE IIDEHNE L; BOGL W.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 7; PP. 1206-1211; ABS. ENG; 5 FIG./6 TABL.Article

ESTUDO COMPARATIVO EM VITAMINA C DE CULTIVARES DE REPOLHO (BRASSICA OLERACEAE L., VAR. CAPITATA L.) ANTES E DEPOIS DE SEU PROCESSAMENTO EM CHUCRUTE = ETUDE COMPARATIVE DE LA TENEUR EN VITAMINE C DES CULTIVARS DE CHOUX (BRASSICA OLERACEAE L., VAR. CAPITATA L.) AVANT ET APRES LEUR TRANSFORMATION EN CHOUCROUTESANTO GOLDONI J; BONASSI IA; DUARTE CONCEICAO FA et al.1983; ARCHIVOS LATINOAMERICANOS DE NUTRICION; ISSN 0004-0622; GTM; DA. 1983; VOL. 33; NO 1; PP. 45-55; ABS. ENG; BIBL. 28 REF.; 2 TABL.Article

CHANGES IN NUTRIENT CONTENT DURING CHILL-HOLDING OF ICE-PACKED AND DEEP-CHILLED BROILERS. = MODIFICATIONS DES TENEURS EN NUTRIMENTS AU COURS DU STOCKAGE FRIGORIFIQUE DES CARCASSES DE POULETS REFRIGEREES ET CONSERVEES DANS LA GLACE.ANG CYW; HAMM D; SEARCY GK et al.1982; JOURNAL OF FOOD SCIENCE.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1982; VOL. 47; NO 6; PP. 1763-1766; BIBL. 11 REF.; 1 FIG./4 TABL.Article

EVOLUCION DEL CONTENIDO EN ACIDO ASCORBICO LIBRE Y VITAMINA C TOTAL A TRAVES DEL PROCESO DE DESHIDRATACION Y ELABORACION DE MERMELADAS DE ROSA AFF. RUBIGINOSA L. (CORAL O MOSQUETA) = EVOLUTION DES TENEURS EN ACIDE ASCORBIQUE LIBRE ET EN VITAMINE C TOTALE LORS DU PROCESSUS DE DESHYDRATATION ET DE FABRICATION DE MARMELADE DE ROSA AFF. RUBIGINOSA L. (CORAL O MOSQUETA)VALLADARES JB; VEGA MH; GELDREZ L et al.1981; ANALES DE BROMATOLOGIA; ISSN 0003-2492; ESP; DA. 1981; VOL. 33; NO 2; PP. 233-241; ABS. ENG; BIBL. 10 REF.; 5 TABL.Article

PREDICTION OF THIAMINE CONTENT IN CONVECTIVE HEATED MEAT PRODUCTS. = PREVISION DE LA TENEUR EN THIAMINE DES PRODUITS CARNES CUITS PAR CONVECTIONSKJOLDEBRAND C; ANAS A; OSTE R et al.1983; JOURNAL OF FOOD TECHNOLOGY.; ISSN 0022-1163; GBR; DA. 1983; VOL. 18; NO 1; PP. 61-73; BIBL. 21 REF.; 7 FIG./4 TABL.Article

THE INFLUENCE OF MILLING ON THE NUTRITIVE VALUE OF FLOUR FROM CEREAL GRAINS. 3. BARLEY = INFLUENCE DE LA MOUTURE SUR LA VALEUR NUTRITIVE DES FARINES DE CEREALES. 3. L'ORGEPEDERSEN B; EGGUM BO.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 33; NO 1; PP. 99-112; BIBL. 36 REF.; 12 TABL.Article

EINFLUSS DER HERSTELLUNG UND LAGERUNG VERSCHIEDENER FLEISCHERZEUGNISSE AUF IHREN GEHALT AN VITAMIN B1 = EFFETS DE LA FABRICATION ET DU STOCKAGE DE DIFFERENTS PRODUITS CARNES SUR LEUR TENEUR EN VITAMINE B1ROGOWSKI B; POPP J; DOHLA I et al.1983; FLEISCHWIRTSCHAFT; ISSN 0015-363X; DEU; DA. 1983; VOL. 63; NO 10; PP. 1619-1622; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.; 1 FIG./8 TABL.Article

A RESEARCH NOTE. HEAT-INDUCED CHANGES IN FREE AMINO ACIDS ON MANUFACTURING HEATED PULPS, PUREES AND PASTES FROM TOMATOES = NOTE DE RECHERCHE. MODIFICATIONS, INDUITES PAR LA CHALEUR, DES ACIDES AMINES LIBRES LORS DE LA FABRICATION DES PULPES, DES PUREES ET DES PATES DE TOMATEOKITANI A; KIM SY; HAYASE F et al.1983; JOURNAL OF FOOD SCIENCE; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1983; VOL. 48; NO 4; PP. 1366-1367; BIBL. 7 REF.; 1 FIG./1 TABL.Article

  • Page / 14